kando-online-marketing-bureau-maastricht

Over Kando Marketing en Evy

Online marketing is best wel frustie…

Heb je net veel te veel (of te weinig) geld gestoken in je website… is ‘ie niet vindbaar op Google. Ondanks dat je webbouwer jou dat toch écht beloofd had. Je besluit te investeren in Google AdWords en jouw advertentie pronkt mooi bovenaan in Google. Whoop whoop, show me the money baby! Totdat je merkt dat de telefoon niet rinkelt, je mailbox leeg blijft en er geen offerteaanvragen of bestellingen volgen. Daar word je toch moe van?!

Hoe ik je help om wel online succesvol te worden?

Over mij

Evy van Kan
Evy van KanEigenaresse & online marketing specialist
Ik ben Evy, een online marketeer, SEO en Google AdWords en social media specialist en nog veel meer dan dat.

Hi! Ik ben Evy, eigenaresse van Kando Marketing. Met veel plezier help ik bedrijven en ondernemers met hun online marketing activiteiten. Dit doe ik inmiddels al 10 jaar en sinds 2016 full-time als zelfstandig ondernemer. Ik kick erop om bezoekersaantallen te zien groeien, maar vooral om leads of bestellingen te genereren. Van binnen doe ik dan een klein vreugdedansje, hoogstwaarschijnlijk op een nummer van Jennifer Lopez.

Oké, nu even serieus, want online marketing is serious business. Of je nu fiscaal advies geeft of T-shirts met tijgerprint verkoopt, mensen zoeken er massaal naar via het internet, Google in het bijzonder. Je weet waarschijnlijk allang dat het belangrijk voor je bedrijf is om goed gevonden te worden op het internet. Daarom ben je hier toch? Nou gelukkig kan ik je hier perfect bij helpen. Ik werk als freelance online marketeer, webdesigner, SEA en SEO specialist, of hoe je het wil noemen. Met andere woorden help ik kleine en grotere organisaties om meer resultaat te halen uit hun online marketing activiteiten: van online strategie tot uitvoering tot opleiding van je (marketing) medewerkers.

Direct na mijn opleiding Commercieel Management aan de Hogeschool Zuyd (HEAO), ben ik aan de slag gegaan bij een marketingbureau in Maastricht. Hier heb ik vijf jaar lang aan diverse online marketing projecten gewerkt voor zeer uiteenlopende bedrijven. Ik hielp bedrijven om zich succesvol online te profileren en groei te realiseren door de slimme inzet van SEO, SEA (AdWords), social media, blogs, digitale mailings, WordPress webdesign en natuurlijk een optimale website. Dit doe ik vandaag de dag nog steeds, maar nu als zelfstandig ondernemer. Tussen de bedrijven door heb ik ook nog mijn master diploma “Strategic Marketing” behaald aan de Universiteit van Maastricht.

Jij bent wel erg nieuwsgierig hè? Wil je nóg meer van mij weten? Vooruit dan.

  • Ik ben mama van 2 kids.
  • Ik ben half Vietnamees.
  • Nee ik ben er nog nooit geweest, maar het staat wel op mijn bucketlist.
  • Ik houd net als 90% van de bevolking van reizen. Ik schrijf erover op mijn eigen reisblog Reisjevrij.nl en Routes and Roadtrips. Check it out!
  • Ik luister veel naar muziek en ken ook bijna alle (top 40) nummers uit mijn hoofd.
  • Ik raak snel verslaafd aan series op Netflix. House of Cards, Narcos, Breaking Bad, Suits, Homeland en nog veel meer.

Tja… wil je nog meer weten? Maar dan over webdesign, SEO, SEA enzo? Bel mij effe of mail me via info@kando-marketing.nl.