SEO specialist Limburg2023-09-30T10:27:27+02:00

SEO bureau in Maastricht

Als je website vandaag de dag niet vindbaar is via Google, dan is dat een gemiste kans. Meer dan 90% van de internetgebruikers gebruikt namelijk Google als vraagbaak voor werkelijk van alles. Voor het vinden van goede restaurants, kledingstukken, goedkope vliegtickets of voor informatie over hotspots en rare pijntjes en kwaaltjes. Maar ook naar talloze dienstverleners of specialisten in het verwijderen steenpuisten wordt gezocht. Google heeft echt overal een antwoord op. Grote kans dat jij op zoek bent naar een SEO specialist of SEO bureau in Maastricht of Limburg én tadaa! Daar is Kando Marketing, daadwerkelijk gevestigd in Maastricht!

Waar het bij SEO om draait

Als het om SEO – afkorting voor Search Engine Optimazation ofwel zoekmachine optimalisatie –  gaat dan staren veel klanten en SEO specialisten zich blind op de positie in Google. Je selecteert een aantal zoekwoorden en ze gaan aan de slag met je website. Vervolgens krijg je een moderne rapportage over de posities van de zoekwoorden en dus jouw website. Maar… ik ga het gewoon zeggen… Fuck je positie in Google! Je hebt er helemaal niets aan om te weten of je op de eerste of tiende positie in Google staat. Het zegt namelijk helemaal niets over de kwalitatieve groei in bezoekersaantallen of conversie (leads, offerteaanvragen, bestellingen).

Vraag je SEO specialist liever om harde en relevante cijfers. Met hoeveel procent zijn je organische bezoekersaantallen gestegen ten opzichte van vorige maand? Hoeveel leads zijn er gegenereerd en hoe verhoudt zich dat tot de vorige periode? Dat zijn interessante vragen en dat is waar ik me op focus. Want dat is waar het om draait!

Prijzen vanaf

195,-per maand
  • Strategie
  • Zoekwoorden onderzoek
  • Maandelijkse optimalisatie
  • Rapportage en meer

Hoe trekken we meer bezoekers naar je website?

SEO (zoekmachine optimalisatie) is geen eenmalig activiteit. Het is ook niet eenmalig je zoekwoorden uitkiezen en hiervoor je website optimaliseren. Nee, SEO is iets waar je (of ik in dit geval) continu mee bezig moet zijn. Er zijn namelijk meerdere externe factoren die de vindbaarheid van je website beïnvloeden. Bijvoorbeeld je concurrenten die ook steeds meer aan SEO doen, de internetgebruikers die gebruik maken van verschillende apparaten op verschillende locaties en Google die zijn service ook continu optimaliseert. Om meer relevant verkeer naar je site te trekken, moet je dus continu met SEO bezig zijn.

Omdat de zoekmachine-wereld altijd in beweging is, moeten we flexibel zijn. Ik kies daarom voor een andere aanpak dan de meeste zoekmachine specialisten, namelijk de flexibele aanpak. Bij mij zit je daarom niet vast aan een lijstje met gekozen zoekwoorden waar je een jaar lang niet van kan afwijken. Soms verandert namelijk de markt of je inzicht en dan moeten we een andere koers kunnen varen.

Ik kan je al het SEO-werk uit handen nemen, maar ik geef ook SEO-trainingen op maat aan jou of je medewerkers!

Waarom SEO bij Kando?

Een SEO campagne starten met Kando Marketing

Is je bedrijf gevestigd in Limburg? Mooi, dan kunnen we samen mooie dingen gaan doen. Ik kom graag af en toe bij je over de vloer (mits corona-proof) om met je praten en te horen wat er allemaal speelt binnen je bedrijf. Het is namelijk zo dat als ik een SEO campagne met je ga starten, dan voelt jouw bedrijf als mijn bedrijf. Jouw Euro’s voelen als mijn Euro’s en jouw succes voelt als mijn succes. Dit gevoel komt alleen tot stand als we persoonlijk contact hebben en als er een klik is.

Een Zoekmachine Optimalisatie campagne starten in samenwerking met Kando Marketing als jouw SEO bureau is dus een heel goed idee. Je bent verzekerd van actuele kennis en kunde. En belangrijker, iemand die het belang van jouw bedrijf voorop zet. Iemand die streeft naar het maximale resultaat. Ik kijk verder dan de rankings in Google en focus op resultaten zoals leads, bestellingen en omzet. Dat is waar het om draait en daar gaan we naar toe werken.

Werkwijze

Ik werk als freelance SEO specialist bij jou op locatie (regio Limburg) of vanuit mijn werkplek in Maastricht.

1

Het eerste contact

Afspraak maken

Contact

2

We maken kennis

Koffie?

Jij vertelt mij meer over je bedrijf en ik adviseer je over SEO

3

Strategie & Offerte

Voorstel

Je wilt eerst weten wat het kost, dus ik maak een offerte

4

Aan de slag

Akkoord?

Ik start met de campagne en stem alles goed met je af

5

Optimalisatie

Nog beter

Periodiek contact, rapportages en campagne optimalisatie

Ik werk met veel plezier voor:

Ga naar de bovenkant