Online marketing advies Maastricht, Limburg2021-01-12T11:39:16+01:00

Hoger in Google met je website?

Je bent tot de conclusie gekomen dat je website niet goed scoort in Google. Je baalt want nu loop je honderden potentiële klanten mis, ondanks dat jouw website er tiptop in orde uitziet. Het is tijd voor verandering en je wilt dat je website bovenaan in Google komt te staan. Ik zeg: join the club! De club telt inmiddels miljoenen leden, want… iedereen wil wel hoog in Google komen. Wist je dat er maandelijks meer dan 1000 keer op “hoger in Google” wordt gezocht?! Alle deelvarianten zoals “bovenaan in”, “gevonden worden op”, heb ik dan nog niet eens meegeteld.

Door de massale vraag om websites hoger in Google te krijgen, is het aanbod aan online marketing specialisten enorm hoog. Ondanks het feit dat er maar één website écht bovenaan kan staan, claimt iedereen doodleuk dat ze je kunnen helpen om je website bovenaan in Google te krijgen. Als je hierin gelooft, dan moet je zeker niet voor Kando Marketing kiezen. Want dat is iets wat ik je nooit kan beloven. Sorry! Ik geef je graag goed en eerlijk SEA en SEO advies!

Wacht even! ⇓

Praten kost niets!

Freelance online marketing specialist inschakelen?

Grofweg zijn er twee manieren om je website hoger in Google te krijgen:

Hallo! Ik ben Evy,
Hallo! Ik ben Evy,eigenaresse & online marketing specialist. Met veel plezier help ik bedrijven en ondernemers met het bereiken van hun online marketing doelstellingen.

Genoeg vakjargon. Je bent hier omdat jij je website hoger in Google wilt zien staan, toch? Nou daar zal ik je vanaf helpen, want dáár draait het helemaal niet om. Het gaat er namelijk om dat je de juiste bezoekers naar je website weet te trekken én dat ze actie ondernemen. Bijvoorbeeld contact met je opnemen, een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen. Als je bezoekers geen actie ondernemen op jouw website, dan heb je er helemaal niets aan om hoog in Google of elke andere zoekmachine te staan.

Focus op meer bezoekers en conversie

Als je kiest voor Kando Marketing, dan gaan we ons focussen op de juiste bezoekers. Niet op posities of rankings in Google. Mijn doel is om structureel de juiste bezoekers naar je website te trekken én om ze daar een actie te laten ondernemen. Anders kun je je website net zo goed opdoeken. In mijn praktische rapportages laat ik je de groei zien van je bezoekersaantallen en conversie. Dat is zoveel interessanter voor jou dan een nummer 1 positie!

Werkwijze

Ik werk als freelance online marketing specialist bij jou op locatie (regio Limburg) of vanuit mijn werkplek in Maastricht. Ik werk als volgt:

1

Het eerste contact

Afspraak maken

Contact

2

We maken kennis

Koffie?

Jij legt mij jouw probleem uit en ik geef je mijn eerlijke advies

3

Strategie & Offerte

Voorstel

Je wilt eerst weten wat het kost, dus ik maak een offerte

4

Aan de slag

Akkoord?

Ik start met de campagne of de besproken activiteiten

5

Optimalisatie

Nog beter

Periodiek contact, rapportages en campagne optimalisatie

Ik werk met veel plezier voor:

Ga naar de bovenkant