Content marketeer in Maastricht2021-02-22T12:32:30+01:00

Content marketeer nodig?

Content = King, dat beseffen steeds meer bedrijven zich. Toch zijn we met z’n allen nu al enige tijd bewust of onbewust bezig met content marketing. Denk aan bloggen, Youtuben, Facebooken etc. Allemaal vormen van content creatie. Wil je jouw content marketing naar een hoger niveau tillen? Wil je werken vanuit een strategie en ben je op zoek naar een freelance content marketeer in Limburg? Neem dan contact met mij op!

Content strategie laten opstellen

Het hele blabla-verhaal over waarom je aan content marketing zou moeten doen en dat het zo goed is om op deze manier klanten te binden, sla ik even over. Dat weet je inmiddels wel. Ik zie het als de ideale manier om te werken aan je online vindbaarheid én conversie. Ik help je dan ook graag met het opstellen van een praktische en relevante content strategie. Hierin leg ik de wie, wat, waar en hoe lijnen uit voor jouw bedrijf. Gewoon, kort en krachtig. Door mijn ervaring als SEO specialist, weet ik in no-time te achterhalen naar welke informatie jouw potentiële klanten op zoek zijn. Zo kan ik je perfect adviseren over relevante onderwerpen, waarnaar ook daadwerkelijk gezocht wordt. Vervolgens is het belangrijk dat jouw content online gevonden wordt via Google, sociale media of mogelijk een ander kanaal.

Prijzen vanaf

85,-per uur
  • Content strategie
  • Content kalender
  • En meer…

Content kalender en creatie

Zodra we de content strategie bepaald hebben, is het tijd om deze om te zetten naar een planning. Daar helpt de content kalender bij die ik voor je zal maken. Vervolgens is het tijd om de content te gaan creëren. Het liefst doe ik dat in samenwerking met jou of de marketeer binnen jouw bedrijf. Mijn rol t.a.v. content creatie is voornamelijk adviserend en redigerend, en in mindere mate uitvoerend. Vaak doe ik de ‘eindcontrole’ om ervoor te zorgen dat de content ook daadwerkelijk gevonden en gelezen gaat worden. Zo houden we de kosten laag en profiteren we maximaal van de interne kennis en kunde.

Waarom Kando Marketing?

Content met Kando Marketing

Is je bedrijf gevestigd in Limburg? Mooi, dan kunnen we samen mooie dingen gaan doen. Ik kom graag af en toe bij je over de vloer (mits corona-proof) om met je praten en te horen wat er allemaal speelt binnen je bedrijf. Het is namelijk zo dat als we samenwerken, dan voelt jouw bedrijf als mijn bedrijf. Jouw Euro’s voelen als mijn Euro’s en jouw succes voelt als mijn succes. Dit gevoel komt alleen tot stand als we persoonlijk contact hebben en als er een klik is.

Je content strategie laten opstellen (en uitvoeren) in samenwerking met Kando Marketing in Maastricht is dus een heel goed idee. Je bent verzekerd van actuele kennis en kunde. En belangrijker, iemand die het belang van jouw bedrijf voorop zet. Iemand die streeft naar het maximale resultaat. Ik kijk verder dan de rankings in Google, kom vaak met nieuwe ideeën en focus op resultaten zoals leads, bestellingen en omzet. Dat is waar het om draait en daar gaan we naar toe werken.

Werkwijze

Ik werk als freelance online en content marketeer bij jou op locatie (regio Limburg) of vanuit mijn werkplek in Maastricht.

1

Het eerste contact

Afspraak maken

Contact

2

We maken kennis

Koffie?

Jij vertelt mij meer over je bedrijf en ik adviseer je online marketing.

3

Strategie & Offerte

Voorstel

Je wilt eerst weten wat het kost, dus ik maak een offerte

4

Aan de slag

Akkoord?

Ik start met de strategie en stem alles goed met je af. Daarna gaan we plannen en creëren.

5

Optimalisatie

Nog beter

Periodiek contact, rapportages en campagne optimalisatie.

Ga naar de bovenkant